Apie Kristiną Butkevičiūtę

Kristina Butkevičiūtė turi Dietisto licenciją. Kristinos Butkevičiūtės licencijos numeris yra ASL-04088, licencija išduota 2021-12-10.

Kristinos Butkevičiūtės licencijos

Kristina Butkevičiūtė turi šias licencijas:

Bendrosios praktikos slaugytoja
Licencijos Nr.: SPL-54369
Spaudo Nr.: SL039100
Įsakymo data: 2022-03-08
Dietistė
Licencijos Nr.: ASL-04088
Spaudo Nr.: DI000046
Įsakymo data: 2021-12-10

Parašyk atsiliepimą apie Kristiną Butkevičiūtę

Ar rekomenduotumėte kitiems?
Perskaičiau ir sutinku su Atsiliepimų taisyklėmis
Pacientų valdymo sistema

Dažniausiai Užduodami Klausimai

Kyla klausimų? Bandome į juos atsakyti.

Kokią licenciją turi Kristina Butkevičiūtė?

Kristina Butkevičiūtė turi Dietisto licenciją. Licencijos Nr. ASL-04088. Licencija galioja nuo 2021-12-10.

Kaip žmonės vertina Kristinos Butkevičiūtės darbą?

Kol kas įvertinimų apie Kristiną Butkevičiūtę nėra. Visus atsiliepimus ir įvertinimus gali rasti profilyje.

Slaugos specialistai

Slaugos specialistai teikia ligų įveikimo, pagalbos, slaugos ir priežiūros paslaugas asmenims, kuriems reikia slaugos dėl senyvo amžiaus, traumų, ligų ar kitos fizinės ar psichinės negalios, ar potencialios rizikos sveikatai. Jie prisiima atsakomybę už pacientų slaugos planavimą, valdymą ir vertinimą, įskaitant kitų savarankiškai ar kartu su gydytojais ir kitais specialistais dirbančių sveikatos priežiūros sistemos darbuotojų priežiūrą praktiškai taikant profilaktikos, gydymo ir slaugos priemones. Atliekamos užduotys: (a) slaugos paslaugų vertinimas, slaugos planavimas ir teikimas pacientams pagal šiuolaikinės slaugos praktiką ir standartus; (b) pacientų priežiūros koordinavimas, konsultuojantis su kitais sveikatos specialistais ir sveikatos priežiūros grupių nariais; (c) pacientų biologinės, socialinės ir psichologinės pagalbos ir slaugos planų sudarymas ir įgyvendinimas bendradarbiaujant su kitais sveikatos specialistais; (d) individualios slaugos planų sudarymas ir įgyvendinimas, ligų įveikimas ir terapijos, įskaitant vaistų tinkamumą, ir reakcijos į gydymą ar priežiūrą stebėsena; (e) žaizdų priežiūra; (f ) pacientų jaučiamo skausmo ir nepatogumo stebėsena ir mažinimas, naudojant įvairias gydymo ir slaugos priemones, įskaitant vaistus nuo skausmo; (g) švietimo sveikatos priežiūros programų, sveikatos saugojimo ir slaugos specialistų rengimo gydymo įstaigose ir bendruomenėje planavimas ir dalyvavimas jose; (h) pacientų ir šeimų konsultavimas ir informacijos apie ligas, gydymą, slaugą ir priežiūrą teikimas; (i) kitų slaugos, sveikatos ir asmeninės priežiūros sistemos darbuotojų darbo priežiūra ir koordinavimas; (j) slaugos mokslo tiriamųjų darbų atlikimas, jų rezultatų sklaida, pavyzdžiui, rengiant mokslo straipsnius ir ataskaitas. Pastabos Slaugytojus reikėtų skirti nuo jaunesniųjų slaugytojų pagal darbo, susijusio su užduotimis, nustatytomis šioje apibrėžtyje ir atitinkamų pogrupių apibrėžtyse, pobūdį. Slaugytojai, kurie rengia slaugytojus ar atlieka mokslinius tyrimus kartu su klinikine slaugos praktika, priskirti 2221 pogrupiui „Slaugos specialistai“. Slaugos mokslo darbuotojai, atliekantys biomedicininius tyrimus, kuriems naudojami gyvieji organizmai, ir neužsiimantys klinikine slaugos praktika, priskirti 2131 pogrupiui „Biologai, botanikai, zoologai ir giminiškų profesijų specialistai“.

Dietistai ir mitybos specialistai

Dietistai ir mitybos specialistai vertina, planuoja ir įgyvendina maisto ir mitybos poveikio žmogaus sveikatai gerinimo programas. Atliekamos užduotys: (a) nurodymų teikimas asmenims, šeimoms ir bendruomenėms mitybos, jos planavimo ir maisto ruošimo klausimais, kad maistas būtų kuo naudingesnis sveikatai ir būtų mažinami galimi pavojai sveikatai; (b) mitybos ir valgiaraščių planavimas, maisto ruošimo ir patiekimo priežiūra, suvalgomo maisto kiekio ir kokybės stebėsena, vykdant priežiūrą maitinimo įstaigose; (c) su asmenų, grupių ir bendruomenių sveikatos būkle ir mityba susijusių duomenų kaupimas ir vertinimas pagal patiekto ar suvartoto maisto maistinę vertę; (d) mitybos vertinimo, poveikio mitybai programų ir švietimo bei mokymų planavimas ir vykdymas, siekiant gerinti asmenų ir bendruomenių mitybos įpročius; (e) konsultavimasis su kitais sveikatos specialistais ir priežiūros teikėjais, siekiant tenkinti pacientų dietos ir mitybos poreikius; (f ) maisto ir dietinių produktų ruošimas ir vertinimas, kad jie atitiktų mitybos reikalavimus; (g) mitybos mokslo tiriamųjų darbų atlikimas ir rezultatų sklaida mokslinėse konferencijose ir kituose renginiuose.